top of page

The Team van House of Soul

Kinga Parajdi.jpg

Kinga Parajdi

Professioneel Holistisch Schoonheidstherapeut, voedingsdeskundige en coach en outsider artist

Maak kennis met Kinga - niet alleen je holistische schoonheidstherapeut, maar ook een Outsider Ceramic Artist die creativiteit naar de voorgrond brengt.

"Ik ben met deze magische plek verweven sinds de dag dat ik ter wereld kwam, en nu, met mijn ongelooflijke team, zijn we klaar om de liefde voor dit serene landschap en onze passie voor holistisch welzijn met jullie te delen. Ik zal zelf keramieklessen verzorgen en mini wellness workshop geven met betrekking tot aromatherapie

 

Stel je dit voor: een reeks retraites die ontspannen, zorgeloos en ronduit magisch zijn, waar je op een innerlijke reis kunt gaan om weer in contact te komen met je ziel. De House of Soul ligt niet alleen in de buurt van het Balatonmeer; het ligt letterlijk aan de oevers, waardoor je op de eerste rij zit voor de schoonheid van het meer.

Oproep aan alle moeders die een pauze nodig hebben van de dagelijkse drukte, vrouwen die klaar zijn voor een frisse start na de wendingen van het leven, ontdekkingsreizigers op zoek naar nieuwe paden, zij die verlangen naar inspiratie en motivatie, zoekers naar stilte en dames die door het doolhof van de menopauze navigeren - dit is jouw moment.

20230325_114229.jpg
Tunde Varkonyi

In Hongarije heb ik de PABO afgerond en in nederland werkte ik eerst als juf.  begon Mijn liefde voor tekenen en schilderen  begon te bloeien onder de vleugels van mijn grootvader, die een gepassioneerde kunstschilder was.

Mijn pedagogische reis eerst in Hongarije en daarna in Nederland besloot ik mijn vaardigheden in tekenen en schilderen verder te ontwikkelen aan de Kunstacademie in Amsterdam.

 

Daar verbeterde ik mijn techniek aanzienlijk. Dit jaar heb ik ook de Creatieve opleiding tot schilderdocent afgerond. Nu geef ik les aan kleine, middelgrote en grote groepen, waarbij ik hun fantasie en creativiteit stimuleer en hen indien nodig help om verschillende technieken onder de knie te krijgen.

bottom of page