top of page

The Team van House of Soul

Kinga Parajdi.jpg
Kinga Parajdi

Professioneel Holistisch Schoonheidstherapeut, voedingsdeskundige en coach

 

Mijn naam is Kinga Parajdi en ik ben Holistisch Schoonheidstherapeut.

Mijn passie is al 27 jaar Aromatherapie en kruidgeneeskunde.

Ik ben geboren en getogen in Hongarije te Budapest. Sinds 26 jaar woon ik in Nederland en al 13 jaar leid ik mijn eigen Vegan- biologisch schoondsinstituut in Oud Rijswijk.

Ik werk met aromatherapie en bereid zelf de producten waarmee ik in de salon werk. Ik vind heel belangrijk dat ik alleen pure en natuurlijk producten gebruik

Mijn uitgangspunt is: Schoonheid komt van binnenuit.

De conditie van het lichaam, de geest ,en de harmonie van deze twee is bepalend voor de conditie van de huid.

Deze wetenschap vormt de basis van mijn aromatherapie behandelingen. Om uw lichaam en geest te stimuleren, kalmeren of ontspannen gebruik ik tijdens mijn behandelingen essentiële (etherische) oliën.

Elk mens is uniek en heeft iets anders nodig om balans te vinden. Behalve naar de behoefte van de huid, luister ik met aandacht naar de innerlijke wens en naar de trillingen van de ziel.

 

PHOTO-2023-01-17-07-25-47 (1).jpg
Tunde Varkonyi
Kunstschilder en teken docent
Mij naam is Tünde. Ik ben geboren en opgegroeid in Hongarije. Mij interesse voor kunst was al op een jonge leeftijd gewekt . Mijn opa was kunstenaar / kunstschilder. Ik vond het altijd erg spannend om rond te snuffelen op zijn naar verf ruikende en mysterieuze zolderatelier. Als professioneel ben ik in de voetsporen van mijn ouders getreden. Ik ben al kleuterjuf 25 jaar. Kunst kijken en maken, was altijd mij interesse geweest. Als jong volwassen had ik er weinig tijd voor. Naast integreren en mijn zoon opvoeden, ben ik wel elk jaar toch een beetje tijd vrijgemaakt om mijzelf verder te ontwikkelen. Afgelopen 3 jaar ,ben ik intens bezig om mij techniek te verbeteren en daarom volg Ik een opleiding op het Wackers Academie te Amsterdam. Daarnaast heb ik de opleiding " Creatief Therapie afgerond. Naast mijn werk geef ik momenteel teken en schilder lessen aan kinderen en volwassenen op beginner niveau

 

DSC01018-1.JPG
Monika Takacs

Yoga instructeur

 

Ik ben Mónika Takács, ik werk al 27 jaar als kapster. Op de lagere school was ik een sportstudent, waardoor sport een deel van mijn leven werd. Ik heb veel verschillende vormen van beweging geprobeerd /handbal, squash, aerobics, functionele training, pilates, buikdansen, salsa, hardlopen.

Yoga werd 3 jaar geleden een grote liefde in mijn leven. Het trok me vrijwel onmiddellijk aan en sindsdien vind ik mezelf 5x-6x per week op mijn yogamat.
Als kapster veroorzaakten veel staan en een verkeerde houding veel problemen voor mijn rug en wervelkolom, dus na fysiotherapiesessies ging ik op zoek naar beweging om deze genezen kin te helpen onderhouden.

Yoga helpt ons om ons lichaam gezond te houden, zowel lichamelijk als geestelijk.
Ik wil anderen helpen hetzelfde te doen, daarom heb ik de opleiding tot yogadocent gevolgd.
Momenteel probeer ik deze manier van leven door te geven als yoga-instructeur naast mijn kapperszaak.

Sofia.JPG
Sofia Karassantes
Yoga instructeur
Al sinds ik me kan herinneren was ik altijd al een dynamo, beweging was voor mij van levensbelang.
Ik herkende het alleen niet, maar nog niet zo lang geleden stelde mijn trainer me voor als een dynamo en toen werd het allemaal duidelijk.
Ik heb mijn hele jeugd gesport op professioneel niveau, begonnen met Ritmische Gymnastiek en toen overgegaan op Wedstrijddansen.
Nadat ik de wedstrijdwereld had verlaten was ik op zoek naar iets nieuws en langzaam kroop Yoga in mijn leven.
 Toen ik klaar was om het pad te betreden en verder te gaan dan alleen het fysieke oefenen, verscheen de Leraar.
Yoga is niet alleen een oefening, het is het innerlijke werk dat lichaam, geest en ziel verenigt.
Het is de work-in, geen work-out.


 
Katalin Kovacs
Professioneel Aromatherapeut
Ik ben Kati Kovács, moeder van een prachtig kind, wiens komst het begin betekende van mijn aromatherapie reis. Het is nu 12 jaar geleden, en wat begon als een hobby met interesse is nu mijn beroep. Ik doceer en beoefen de wetenschap van essentiële oliën, terwijl ik ook mijn opleiding in medestudies voortzet. Dit blijft niet alleen op het niveau van boeken en theorie, maar is ook mijn levenspad: aromatherapie, fytotherapie, yoga, voeding. Ik beschouw dit als de sleutel tot authenticiteit. Paradoxaal genoeg heeft veel tastbaarheid de intuïtie versterkt, die ik beschouw als een sleutelelement van het werken met essentiële oliën.


 

Alle video's

Alle video's

Alle video's
Search video...
Introductie Tunde Varkonyi

Introductie Tunde Varkonyi

01:46
Play Video
Introductie Tunde Varkonyi

Introductie Tunde Varkonyi

02:30
Play Video
IntroductieKatalin Kovacs

IntroductieKatalin Kovacs

00:49
Play Video
Introductie Monika Takacs

Introductie Monika Takacs

02:01
Play Video
bottom of page