top of page

Testimonials

Hieronder kunt u ervaringen lezen van mijn klanten

Door Privacy redenen wordt niet de gehele naam van mijn klanten genoemd alleen de voornamen en de initials van de achternaam!

 

Kinga’s Choice 

Ik heb schoonheidssalon Kinga's Choice 6 jaar geleden ontdekt. Ik was op zoek naar een salon waarbij gewerkt wordt met natuurlijke producten. Wat ik ervaren heb is meer dan dat: ik kreeg een behandeling die helemaal op mij was afgestemd met producten die direct zelf werden samengesteld en een zeer aangename uitwerking hebben. Die ervaring was heel prettig en daarom kom ik hier nu regelmatig. Iedere keer is dat weer een feest: een fijne persoonlijke behandeling, waarbij je merkt dat dit met passie en oprechte aandacht gebeurt.

Romana

 

Zo’n zeven jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Kinga’s Choice en ik ben er nog steeds een regelmatige klant. Voor mij is het contact met de behandelaar net zo belangrijk als de producten die gebruikt worden. Kinga werkt met werkelijke aandacht. Ze kijkt naar wat je nodig hebt en laat je in je waarde door dat in samenspraak met jou te doen. Ze belooft geen wonderen maar tegelijkertijd bewerkstelligt ze een hoop. Mijn couperose in het aangezicht is - ondanks jarenlange verwaarlozing - afgenomen. Zeker in de wintermaanden ben ik gebaat bij een regelmatig bezoek aan Kinga’s Choice. Eens in de vier tot zes weken reinigt en masseert Kinga mijn gezicht, daarna brengt ze een masker aan. Als dat, na twintig minuten, verwijderd is wordt de huid nog lichtjes ingesmeerd met een verzorgende olie.

Alle producten, van begin tot eind van de behandeling, zijn op maat gemaakt. Terwijl ik de stoel lig opent ze verschillende potjes en flesjes om precies dat te maken wat ik nodig heb. Tussendoor mag ik even ruiken en als de geur me niet bevalt past ze het aan. Zo blijft ze, elke keer weer, zoeken naar wat bij mij past zonder het verzorgende - dat wat ik nodig heb voor mijn couperose - uit het oog te verliezen. Waarom niet gewoon telkens hetzelfde middel gebruiken? Ieders huid is afhankelijk van allerlei factoren, zowel intern als extern. Hormoonhuishouding, medicijngebruik, weer en wind,…

Van het begin af aan was het goed bij Kinga’s Choice en het fijne is dat het gewoon goed blijft!

Liesbeth

 

 

Kinga, heel erg bedankt voor de behandeling "Huid Verjongerende Massage". Mijn gezicht voelde na de behandeling als het gezicht van een baby. Zo zacht en soepel. Dit is een behandeling die ik zeker weer bij je kom doen en een aanrader voor een ieder die graag een heel gezonde huid en stralend gezicht wil hebben.

Ruby Pracht 

Dankjewel Kinga, voor een superleuk feestje voor mijn dochter! Ze heeft heel erg genoten en haar vriendinnetjes ook.
Erg leuk dat ze allemaal hun eigen zakje met zelfgemaakte zeepjes en lippenbalsem naar huis mee mochtem

Yvonne

Since I use Kinga’s miracles I changed my mind and life as well. I gave up buying drogerie products and chemicals in my household and for my face and body as well, and I feel much better myself. My favourites are the BLACK SOAP and the ALMOND FACE SCRUB with my super secret reciepe’d tailor made FACE OIL ELIXIR, which only I own. It was prepared especially for my skin and since using it my friends recognized the changes on my face. Small wrinkles disappeared it is toned and become vital again and what is the most important, after 3 weeks use I look years younger :). THANK YOU KINGA!

Mercedes 

Kinga is een erg goede schoonheidsspecialiste! Ik heb een erg onzuivere huid met puistjes en mee-eeters. Ik heb voor Kinga andere schoonheidsspecialistes geprobeerd, waarbij een behandeling ontzettend veel pijn deed. Bovendien werd mijn huid er alleen maar onrustiger van. Sinds ik naar Kinga ga, gaat het beter met mijn huid. Een behandeling bij haar doet veel minder pijn en mijn huid wordt er merkbaar rustiger van. Ik kom nu elke maand terug en heb veel minder ontstekingen en mee-eeters. Zeker een aanrader dus, zelfs als je een jonge of onzuivere huid hebt! Kinga is erg precies en ontzettend goed in haar vak.

Anke 

After every time when I visit Kinga I go home with a big smile on my face. Kinga`s choice, high quality, friendly and professional service, positive atmosphere. I simply love her products, I tried the home-made soap and aroma-elixir, I can honestly say that I am very happy with them, they are really good to my skin, I recommend to everyone who care about quality. Kinga`s choice is my choice. ;)

Csilla Een behandeling bij Kinga staat gelijk aan een ontspannen moment voor jezelf waarin je huid de aandacht, zorg en liefde krijgt die het verdiend.
Dit begint zodra je binnenkomt en begroet wordt door de lekkere citrusgeuren die door de ruimte worden verspreiden en de warme persoonlijkheid van deze prachtvrouw!
Deze professionele, eerlijke en lieve vrouw neemt de tijd en aandacht om een persoonlijk moment te creëren en geeft je wat jij en je huid op dat moment nodig hebben.
Mijn huid straalt keer op keer nadat ik bij haar ben geweest en ik kijk er elke maand weer naar uit om bij haar te komen, het is elke keer weer een heerlijk cadeau aan jezelf en je huid!
Inmiddels kom ik alweer 2 jaar elke maand bij Kinga en zou ik mijn huid niet meer aan iemand anders toe vertrouwen! Ik vertrouw haar blind, en dit zegt veel. Ik heb een extreem gevoelige huid, ben erg kritisch en wil altijd precies weten wat er in een product zit. Bij Kinga durf ik dit los te laten en in vertrouwen mij aan haar kundige handen over te geven. 
Niet alleen omdat Kinga exact weet wat ze doet en veel kennis over huidproblemen en ingrediënten heeft en zeer nauwkeurig werkt, maar ook omdat ze eerlijk is en je nooit iets zal aansmeren. Sterker nog, ze raad het omgekeerde aan , stoppen met onzinnige dure dingen smeren en terug naar de basis, met enkel zuivere natuurlijke ingrediënten waar je huid echt gelukkig van wordt.
Haar vers gemaakte gezichtmaskers zijn heerlijk verzorgend en verzachtend en verslavend lekker!
Een behandeling door Kinga gaat verder dan een oppervlakkige 'reiniging' , het werkt verder door in je huidlagen.
Kinga laat je niet alleen van buiten stralen maar heeft ook de gave om je van binnen te sterken, omdat ze je als mens ziet en naast haar professionele kennis van zaken ook kan aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt.
Deze inspirerende vrouw heeft mij geleerd dat je niet alleen je huid maar ook jezelf mag respecteren en omarmen, en daar ga je uiteindelijk echt van stralen. Als je blij bent met wie jezelf bent en van jezelf houd werkt dit ook door naar je huid.
Kinga heeft mijn huid echt tot rust laten komen!
Carolien, 

Vanmiddag bij Kinga geweest voor gezichtsbehandeling en bovenlip harsen. Ik kom al 5 jaar bij haar en het is altijd gezellig en lekker ontspannend. Op een gegeven moment werd ik allergisch voor o.a. parfum en hars. Het was voor Kinga even een puzzel om te kijken wat wel en niet kan. Voor het harsen had ze de oplossing door suikerhars te gebruiken i.p.v. de gewone. Ik heb nu geen uitslag en jeuk meer na het harsen. Het is voor mij prettig om bij Kinga te komen en dat zij kan kijken waar ik niet allergisch voor ben. Het is voor mij vervelend als ik wat op mijn gezicht smeer en daarna uitslag en jeuk krijg. Daarom gebruik ik ook haar zelfgemaakte gezichtsolie. Als je bij andere schoonheidssalons ga ben je afhankelijk van wat voor producten ze gebruiken en als je er toevallig niet tegen kan, heb je pech. Ik ben heel erg tevreden bij Kinga.

Lydia

Kinga's choice een echte aanrader voor lichaam en ziel. Een echte verwen moment voor jezelf. Probeer het dan weet je wat ik bedoel. En zelfs nog hele goede natuurlijke en op jou afgestemde producten.

Britta één jaar geleden  

Aromatherapie behandeling is er een bijzondere sensatie voor al ons zintuigen,echt een aanrader!

 
 
Een mooi bericht  door mijn klant Julia.
 
Kinga's choice is een onderdeel van natuurlijk Mooi bij SZÉP

Een schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Mooi bij SZEP is altijd een feestje!

De schoonheidssalon is gevestigd in het pittoresque Oud Rijswijk aan een schattig winkelstraatje. Zodra je de schoonheidssalon binnenloopt, voel je een oase van rust. Zacht groene en witte tinten, gedempt licht. Bovendien word je verwelkomd door de altijd stralende schoonheidsspecialiste Kinga.

Kinga maakt haar beauty producten helemaal zelf. Daar is een jarenlange intensieve studie aan vooraf gegaan. In de schoonheidssalon dus geen standaard producten, maar een honderdtal flesjes met verschillende pure natuurlijke olieen. Lavendel, bergamot, geranium, roos, citrus..teveel om op te noemen. Afhankelijk van je huidtype, het weer en je gemoedstoestand stelt Kinga ter plekke een maskertje samen. Kan het mooier en persoonlijker dan dat?

Daarnaast is Kinga erg precies. Zo heeft zij het epileren van wenkbrauwen tot ware kunst verheven.

Kortom, schoonheidssalon Natuurlijk Mooi Bij SZEP is een juweeltje. ( Julia)

 

By Carol Wooley
 

Kinga combines that rare combination of being the consumate professional (highly qualified, exemplary levels of service and excellent quality of products) with a very high standard of personalised, client care (discrete, reassuring and able to put her clients at ease). I cannot recommend Kinga too highly.


March 8, 2011, Carol was Kinga's client

 

Marloes V.

 

Kinga heeft verschillende oliën samengevoegd speciaal geschikt voor mijn huidtype. 1 keer per dag gebruik ik de olie voor mijn gezicht. Mijn huid is elastischer en soepeler en voelt heerlijk zacht aan. Nooit heb ik het gevoel dat ik vaker moet smeren. Dit in tegenstelling tot crème, waarbij ik dat vooral in de wintermaanden wel heb.

 

 

Szilvia SZ.

 

Warme sfeer, uitstekende Behandeling, mijn huid is mooier  zachter en frisser dan ooit!

 

bedankt Kinga

Szilvia

 

Janne T.

 

Natuurlijk mooi zonder pretenties. Kinga is heel goed en aardig bovendien. Een fijne ervaring

 

Janne  

bottom of page