top of page
Kinga Parajdi

Wie is Kinga?
 

Welkom bij KINGA'S VEGAN BEAUTY, een schoonheidssalon waar we holistische benaderingen en aromatherapie gebruiken om onze klanten een volledig ontspannen en herstellende ervaring te bieden. Onze missie is om uw schoonheid en welzijn te bevorderen door middel van natuurlijke, biologische en veganistische producten en behandelingen.

Onze ervaren holistische schoonheidstherapeut, Kinga Parajdi, heeft meer dan 27 jaar ervaring in aromatherapie en werkt uitsluitend met natuurlijke en plantaardige producten. Bij KINGA'S VEGAN BEAUTY bieden wij persoonlijke gezichtsverzorging op maa die is afgestemd op uw individuele behoeften.

Onze gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om uw huid te revitaliseren en te verjongen met behulp van de kracht van aromatherapie en de hoogwaardige biologische producten die we gebruiken. Elk van onze behandelingen is op maat gemaakt voor uw huidtype en bevat een mix van essentiële oliën die speciaal zijn gekozen om uw huid te voeden en te hydrateren.

Bij KINGA'S VEGAN BEAUTY bieden wij ook gepersonaliseerde gezichtsolie die speciaal voor u wordt samengesteld na een persoonlijke ontmoeting. Onze oliën zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten en zijn ontworpen om uw huid te helpen stralen en er op zijn best uit te zien.

Onze salon bevindt zich in een rustige en vredige omgeving, zodat u kunt ontspannen en genieten van de ervaring. Ons doel is om u een holistische benadering van schoonheid te bieden die niet alleen uw uiterlijk, maar ook uw innerlijke welzijn bevordert.

Bij KINGA'S VEGAN BEAUTY streven we naar duurzaamheid en zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het nemen van milieuvriendelijke en ethische beslissingen. Onze producten zijn 100% veganistisch, dierproefvrij en vrij van kunstmatige conserveermiddelen.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen uw beste zelf te zijn.

 

bottom of page