top of page
DFEC0309-7007-481E-8688-59F1422C2291.JPG
House of Soul atlatszo.png

 

DE INNERLIJKE REIS NAAR JE ZIEL

 

Yoga retraite en Creatief Schildervakantie in Balatonszabadi-Sóstó

 

Als holistisch schoonheidstherapeut wil ik graag een unieke ervaring aanbieden aan moeders, vrouwen die op zoek zijn naar vernieuwing en vrouwen die behoefte hebben aan rust en stilte. Daarom organiseer ik samen met mijn fantastische team de Reset Retreat, een yoga retraite en creatief schildervakantie in het prachtige Balatonszabadi-Sóstó, direct aan het Balatonmeer.
Ik kom al vanaf mijn geboorte op deze magische plek en wil graag mijn liefde voor deze omgeving en mijn passie voor holistische wellness delen met anderen. Tijdens de retraite bieden we deelnemers de mogelijkheid om zich te ontspannen, op te laden en zich weer energiek te voelen.
Dit is een ideale gelegenheid voor moeders die even weg willen van de dagelijkse sleur, vrouwen die een nieuwe start willen maken na bijvoorbeeld een scheiding, vrouwen die nieuwe paden willen verkennen en inspiratie en motivatie nodig hebben, vrouwen die op zoek zijn naar stilte, en vrouwen die in de menopauze zitten en niet weten hoe ze verder moeten.
Onze retraite biedt twee opties:
de yoga retraite van 7 mei tot 13 mei
 en de creatief schildervakantie van 11 juni tot 17 juni.
 
Ons doel is om een ontspannen, ongedwongen en magische week aan te bieden waarin deelnemers hun innerlijke reis naar hun ziel kunnen maken.

 

bottom of page