Essentie van Aromatherapie

" Aromatherapie is een zorgzame, hands - on therapie die tot doel heeft om ontspanning te induceren, om energie te verhogen, om de effecten van stress te verminderen en om verloren evenwicht te herstellen voor de geest, lichaam en ziel . " Robert Tisserand

 

Aromatherapie, ook wel aangeduid als etherische olie therapie, het kan worden gedefinieerd als de kunst en wetenschap van het gebruik van natuurlijk gewonnen aromatische essences uit planten en bloemen.

Deze  is om te balanceren, harmoniseren en bevorderen van de gezondheid van lichaam, geest en ziel.

 

De conditie van het lichaam, de geest en de harmonie van deze twee is bepalend voor de conditie van de huid.

Deze wetenschap vormt de basis van mijn aromatherapie behandelingen. Om uw lichaam en geest te stimuleren, kalmeren of ontspannen gebruik ik tijdens mijn behandelingen essentiële (etherische) oliën. Deze olie wordt gewonnen uit planten en bloemen.

Waarom planten, bloemen en olie?

Planten, bloemen bevatten belangrijke ingrediënten die vitaliteit kunnen verbeteren. De producten die ik gebruik bevatten geen synthetische materialen, omdat deze onherkenbaar zijn voor onze cellen en daardoor op lange termijn giftige stoffen opstapelen in het lichaam.

Wat is de geheim van de essentiële oliën?

De kleine trillingen die planten en bloemen afgeven helpen blokkades in het lichaam op te lossen. Zo helpen ze ons als mens een gezond harmonieus leven te kunnen leiden. Essentiële oliën hebben de magische kracht om verschillende lagen van de ziel te kunnen openen en hierdoor helpen ze ons, om onszelf beter te leren kennen en begrijpen.

Welke olie past bij u?

Elk mens is uniek en heeft iets anders nodig om balans te vinden. Behalve naar de behoefte van de huid, luister ik met aandacht naar de innerlijke wens en naar de trillingen van de ziel. Zo kan ik samen met u een volledig behandelplan opzetten.


Dit de essentie van Creatieve cosmetica.

fo%20kep%20kozmetika.jpg