top of page

Klant worden

Iedereen kan een aankoop doen door de vereiste gegevens in te voeren, zonder zich te registreren op https://kingaschoice.com/.

Hoe kunt u bestellen?

U kunt via onze online winkel bestellen: https://www.kingaschoice.com/shop
Door te bestellen aanvaardt de koper de offerte van Kinga’s Choice.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro’s. De verzendkosten van de goederen worden toegevoegd aan de te betalen waarde. Producten kunnen betaald worden via Ideal.

Levering

De goederen worden binnen 3-5 werkdagen na de bestelling geleverd. Wij leveren de producten binnen Nederland.
Het voltooien van bestellingen kan langer duren om redenen die buiten invloed van het bedrijf liggen. We behouden ons het recht voor om minimale wijzigingen aan te brengen vanwege prijsveranderingen of verschillen in de leveringsbronnen van de werkzame stoffen van de producten, die het werkingsmechanisme van het product niet beïnvloeden. Wij garanderen de prijzen, die op het moment van de bestelling op de website vermeld staan en die aangegeven zijn in de bevestigingsmail.

Retournering van goederen, herroepingsrecht

In overeenstemming met Wet 45/2014 garanderen wij het recht om de overeenkomst te herroepen en zonder opgave van redenen de bestelde goederen terug te sturen. Het contract kan binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket worden opgezegd. Om aan de herroepingstermijn van 14 dagen te voldoen, is het voldoende dat de klant zijn intentie tot herroeping kenbaar maakt via e-mail voordat deze verloopt, en vervolgens de producten op een van de volgende manieren te retourneren. Retourneer de goederen persoonlijk of als een normaal binnenlands pakket, op eigen kosten (rembourszendingen en pakketten, die met achterafbetaling naar ons toe worden gestuurd kunnen wij niet terugnemen) naar het adres van Kinga’s Choice (Kerklaan 82, 2282C, Risjwijk) Producten die als set worden verkocht, dienen samen te worden geretourneerd. De geretourneerde goederen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn, behalve voor het algemeen te verwachten minimale gebruik. (Verbruik komt overeen met 1-2 dagen gebruik). Na ontvangst van de producten waar u ontevreden over was zullen we de waarde van de producten per post, of op verzoek per bankoverschrijving terugbetalen. Als het product niet binnen 30 dagen na de bestelling ontvangen is, heeft de klant het recht om de aankoop te annuleren en heeft recht op de volledige terugbetaling van de betaalde aankoopprijs

.

Garantie (klacht over product)

Vintage Beauty B.V. zorgt ervoor dat de producten worden gemaakt volgens het goedgekeurde recept, dat de gebruikte materialen getest worden in overeenstemming met de voorschriften, dat ze onberispelijke zuiver zijn en dat het mengen van de crèmes aan de actuele voorschriften voldoet. De producten voldoen aan de strengste hygiënevoorschriften en microbiologische eisen die zowel bij de productie als bij het verpakkingsproces te verwachten zijn. Door het uitzonderlijk hoge gehalte aan werkzame stoffen kunnen de producten in zeer zeldzame gevallen een merkbare, maar onschadelijke reactie op de gezondheid veroorzaken. Gebruik het product niet in geval van een bekende allergie voor de ingrediënten, maar stuur het product terug naar Kinga’s Choice (Kerklaan 82, 2282CM, Rijswijk). Indien aan de op de dozen aangegeven bewaarcondities is voldaan, zijn wij binnen de garantieperiode verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten.

Bescherming van persoonlijke gegevens

Wij slaan de persoonsgegevens van onze klanten op in de eigen database op het terrein van Kinga’s Choice (Kerklaan 82, 2282CM, Rijswijk) die vanuit externe bronnen niet toegankelijk is. Wij verzamelen en verwerken de gegevens uitsluitend voor Kingaś Choice om actie- en reclamecampagnes te organiseren in overeenstemming met de bepalingen van de wetgeving inzake de bescherming en het beheer van persoonsgegevens. U kunt op elk moment informatie opvragen over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens. Ook is correctie, aanvulling en verwijdering van verschillende persoonlijke gegevens mogelijk, zelfs afzonderlijk.

bottom of page