top of page

The Team van House of Soul

Kinga Parajdi.jpg
Kinga Parajdi

Hivatásos holisztikus szépségterapeuta,

táplálkozási tanácsadó, coach,intuitív agyagművész

 

Ismerd meg Kingát - nemcsak holisztikus szépségterapeuta, hanem egy intuitív agyagművész is, aki a kreativitást helyezi előtérbe.

 

"Azóta összefonódtam ezzel a varázslatos hellyel, amióta a világra jöttem, és most hihetetlen csapatommal készen állunk arra, hogy megosszuk veletek e derűs táj iránti szeretetünket és a holisztikus wellness iránti szenvedélyünket. Már magam is tartok kerámiaórákat, és az aromaterápiához kapcsolódó mini wellness workshopot tartok

 

Képzeld el ezt: egy olyan elvonulás-sorozat, amely pihentető, gondtalan és egyenesen varázslatos, ahol belső utazásra indulhatsz, hogy újra kapcsolatba kerülj a lelkeddel. Balaton-Sóstó nem csak a Balaton közelében van, hanem szó szerint a Balaton partján, így az első sorból szemlélheti annak szépségét.

Hívunk minden anyukát, akinek szüksége van egy kis szünetre a mindennapi nyüzsgésből, minden nőt, aki készen áll az újrakezdésre az élet fordulatai után, az új utakat kereső felfedezőket, az inspirációra és motivációra vágyókat, a csendet keresőket és a menopauza útvesztőiben eligazodó hölgyeket - itt a te időd.

20230325_114229.jpg
Tunde Varkonyi

In Hongarije heb ik de PABO afgerond en in nederland werkte ik eerst als juf.  begon Mijn liefde voor tekenen en schilderen  begon te bloeien onder de vleugels van mijn grootvader, die een gepassioneerde kunstschilder was.

Mijn pedagogische reis eerst in Hongarije en daarna in Nederland besloot ik mijn vaardigheden in tekenen en schilderen verder te ontwikkelen aan de Kunstacademie in Amsterdam.

 

Daar verbeterde ik mijn techniek aanzienlijk. Dit jaar heb ik ook de Creatieve opleiding tot schilderdocent afgerond. Nu geef ik les aan kleine, middelgrote en grote groepen, waarbij ik hun fantasie en creativiteit stimuleer en hen indien nodig help om verschillende technieken onder de knie te krijgen.

bottom of page